Lepkie kiełbaski pieczone na patelni z winogronami
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego repertuaru, lepkie kiełbaski pieczone na patelni z winogronami mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 416 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z BBC Good Food ma 91 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbek czosnku, winogrona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone kiełbaski i winogrona, Pieczone Kiełbaski I Winogrona, oraz Pieczone Kiełbaski Z Czerwonymi Winogronami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu, wrzucić kiełbaski, następnie gotować przez 10 minut, co jakiś czas obracając. Wymieszać cebulę, a następnie pozostawić do gotowania przez 5 minut więcej, aż kiełbaski są rumiane i cebula zmięknie.
Dodaj czosnek, nasiona kopru włoskiego i winogrona i gotuj jeszcze 5 minut, często mieszając, aż winogrona zaczną mięknąć.
Zalać octem i zawirować wokół patelni. Gotować przez kilka minut więcej, aż cebula są lepkie i kiełbaski gotowane przez.
Podawać z miękką polentą lub puree ziemniaczanym.