Lemon Velvet Cream Cake
Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka twarogu, cukier puder, śmietana ubijania, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort z czerwonego aksamitu z lodami z serem śmietankowym, Lody Z Czerwonego Aksamitu, oraz Red Velvet Ice Cream Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmarować dno tylko dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast ze skracaniem (nie używać sprayu do gotowania).
Zrobić, piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Warstwy przechowywać w lodówce 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek, mleko i 1 łyżka skórki cytryny z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Ubij w śmietanie i cukrze pudrze. Beat na dużej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż sztywne szczyty tworzą.
Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo, aby w sumie 4 warstwy. (Aby wyciąć, oznaczyć bok ciasta wykałaczkami i pokroić długim, cienkim nożem.) Każdą warstwę wypełnić 1/2 szklanki bitej śmietany. Bok i wierzch ciasta z pozostałą bitą śmietaną.
Dekoruj dodatkowym cytrynowym akcentem. Przechowywać w lodówce.