Lemon Velvet Cream Cake

Lemon Velvet Cream Cake
Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka twarogu, cukier puder, śmietana ubijania, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort z czerwonego aksamitu z lodami z serem śmietankowym, Lody Z Czerwonego Aksamitu, oraz Red Velvet Ice Cream Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmarować dno tylko dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast ze skracaniem (nie używać sprayu do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić, piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Warstwy przechowywać w lodówce 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek, mleko i 1 łyżka skórki cytryny z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Ubij w śmietanie i cukrze pudrze. Beat na dużej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo, aby w sumie 4 warstwy. (Aby wyciąć, oznaczyć bok ciasta wykałaczkami i pokroić długim, cienkim nożem.) Każdą warstwę wypełnić 1/2 szklanki bitej śmietany. Bok i wierzch ciasta z pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
5
Dekoruj dodatkowym cytrynowym akcentem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn