Lemon Lush z magazynu All S
Lemon Lush z magazynu All S może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jeśli masz mleko, ser śmietankowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lemon Lush Pie, Lemon-Berry Lush, oraz Batony Lemon Lush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 F, jeśli używasz szklanego naczynia lub 350 F, jeśli używasz metalowego naczynia. Smar 8 cali kwadratowy dish.In średnia miska, ubić masło, aż kremowy. Ubij w cukrze.
Dodać mąkę i mieszać, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dno patelni i piec na środkowej półce przez 25 minut lub aż krawędzie będą tylko lekko złote.
Let cool completely.In średnia miska, ubić Serek i 1/2 szklanki cukru z mikserem ręcznym, aż gładkie i dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie na ostudzonej skorupie.Wytrzyj miskę i dodaj pudding mix i mleko. Z mikserem na niskiej prędkości, ubijać przez około 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Zalać warstwą twarogu. Schłodzić, aż zestaw, a następnie rozłożyć bitą polewą na wierzchu.