Lody Jagodowe

Lody Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów jagodowych. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 4,59 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 57g tłuszczu i w sumie 1063 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jagody, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ulubione przez fanów babeczki z potrójnym sernikiem jagodowym z polewą śmietanową, mieszanym kompotem jagodowym, świeżą bitą śmietaną, skórką Graham Cracker, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Z Awokado dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę, mleko i cukier w średnim, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz mąkę i wodę i wymieszaj z mieszanką. Zeskrob nasiona z wanilii na patelnię i dodaj połówki wanilii. Doprowadzić do delikatnego wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubij żółtka w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij 1 szklankę gorącej śmietany do żółtek. Stopniowo dodawaj mieszankę jajeczną powolnym, stałym strumieniem do gorącej śmietany. Gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć grzbiet łyżki i osiągnie 170 stopni F. na termometrze z natychmiastowym odczytem, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Zdejmij z ognia i przecedź przez sitko o drobnych oczkach do czystego pojemnika. Przykryj folią, dociskając do powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodź w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Za pomocą robota kuchennego posiekaj jagody, aż będą dobrze. Odłóż na bok. Włącz maszynę do lodów i wlej krem. Gdy lody będą gotowe w 3/4, wlej jagody i zakończ zamrażanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
JagodyJagody
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Podawaj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn