Lemon-Coconut Pound Cake Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Lemon-Coconut Funt ciasto Bochenek spróbować. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Jeśli masz sodę oczyszczoną, skórkę z cytryny, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lemon-Coconut Pound Cake Loaf, Cytrynowo-Kokosowe Babeczki Do Ciast, oraz Noel Pound Cake Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać skórkę cytrynową i 1/2 szklanki kokosa.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9-x 5-calowy bochenek patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Łyżka cytryny polewa na ciasto, i posypać pozostałą 1/2 szklanki kokosa.