Lazy Heirloom Tomato Gazpacho
Leniwy pomidorowy Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Heirloom Tomato Gazpacho, Heirloom pomidor Gazpacho z homarem, oraz Kremowy pomidor i awokado Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekaj pomidory i ogórki i włóż je do dużego garnka.
Pokroić skorupy off kromki białego chleba, a następnie pokroić plastry na 1 cala wielkości kawałki i dodać je do garnka.
Dodaj ocet z czerwonego wina i oliwę z oliwek, a następnie zmiksuj blenderem, aż wszystko będzie dobrze włączone.Krok 5: schłodzić zupę w lodówce przez godzinę.Krok 6: kadzi pamiątkowe pomidor gazpacho się do poszczególnych misek i udekorować. (Użyłam drobno pokrojonego w kostkę ogórka i czerwonej papryki, ale można użyć innych dodatków, takich jak pokrojone w kostkę awokado.)