Labraks Chilijski
Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, chilijski okoń morski może być ogromny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, liście oregano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Labraks Chilijski, Smażone Chilijskie Okoń Morski, oraz Okoń Chilijski Z Musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść rybę w dużej plastikowej torebce.
Dodaj kombinowany dressing i parmezan; seal worek. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć rybę mieszanką opatrunkową. Marynować w lodówce do momentu użycia.
Nawlecz chorizo i czosnek równomiernie na szaszłyki. Grill 7 do 8 min. albo aż chorizo jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu.
Usunąć chorizo i czosnek ze szaszłyków; pokroić w cienkie plasterki.
Dodać pomidory i oregano; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie wyjmij rybę z marynaty; wyrzuć worek i marynatę. Ryby grillowane 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Umieść rybę na pojedynczych talerzach lub półmisku; każdy filet polej 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej i 2 łyżki. ser mozzarella.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.