La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 34 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody z kwiatu pomarańczy, żółtko jaja, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hareng pommes à l ' huile Recette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże wymieszać z 1/2 szklanki ciepłej wody i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2
Mąkę, cukier puder i sól przesiać do dużej miski (najlepiej drewnianej). Zrób wgłębienie w środku i dodaj mieszaninę drożdży, stopione masło, oliwę z oliwek, wodę z kwiatu pomarańczy i anyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Powoli wymieszać 1 1/2 szklanki wody drewnianą łyżką, a następnie zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i satynowe, około 10 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Ciasto powinno być dość miękkie. Uformuj ciasto w kulkę i włóż z powrotem do miski. Przykryj miskę ściereczką i pozostaw ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Umieść pergamin na dwóch blachach do pieczenia. Gdy ciasto wyrośnie, podziel je na pół i uformuj dwie kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Umieść po jednym na każdej blasze do pieczenia. Spłaszczyć piłki ręką. Za pomocą wałka do ciasta zwiń każdą spłaszczoną kulkę w duży okrąg o grubości około 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Używając kółka do ciasta lub ostrego noża i zaczynając od około cala do jednej strony środka, wykonaj trzy ukośne cięcia skośne w dół. Wykonaj symetryczne cięcia po drugiej stronie. Powtórz ten proces z drugim bochenkiem. Delikatnie rozłóż kawałki palcami, tworząc nieregularny owalny otwór o szerokości około 2 cali. Będą one zamknąć się trochę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Za pomocą pędzla do ciasta lub palców rozmazuj połowę żółtka na wierzch każdego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
9
Umieść jeden bochenek w lodówce podczas pieczenia drugiego.
10
Każdy Bochenek pieczemy na środkowej półce nagrzanego piekarnika przez około 30 minut, aż będzie złoty. Pięć minut przed pierwszym bochenkiem należy wyjąć drugi z lodówki i odstawić do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
11
Schłodzić bochenki na stojakach z drutu. Chleb można spożywać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Aby przechowywać, zawiń schłodzone bochenki w folię aluminiową. Będą one przechowywać do 48 godzin w temperaturze pokojowej lub zamrożone przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia1
Magazyn