Kurczak Wolno Gotujący Marsala
Kurczak wolnowarowy Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak Wolnoopadający Marsala, Wolnoopalacz kurczak Marsalan i ryż, oraz Dip serowy z kurczaka z Marsalanem i pieczarkami.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić czosnek i olej.
Kurczaka posypać solą i pieprzem; wstawić do kuchenki na czosnek.
Pieczarki ułożyć na kurczaku, całość zalać winem.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
Wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na talerzu i przykryć, aby utrzymać ciepło. W małej misce, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka; wymieszać z płynem w kuchence. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować około 10 minut lub aż sos jest lekko zagęszczony. Zwróć kurczaka do kuchenki.
Do podania łyżka mieszanki grzybowej na piersi kurczaka; posypać natką pietruszki.