Kurczak W Stylu Bulgogi Marynowany Imbirem
Kurczak w stylu Bulgogi marynowany imbirem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać unseasoned ocet ryżowy, imbir, tosty-olej sezamowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tilapia po chińsku marynowana soją ze świeżym imbirem i cebulką, Koreańska marynowana wołowina (Bulgogi) - wersja z sosem Instant, oraz Koreańska Marynowana Wołowina (Bulgogi) - SOS Naturalny Wersja 1.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej sezamowy, miód, ocet, pieprz, szalotki, czosnek, imbir i 1 łyżkę nasion sezamu.
Dodać kurczaka i obrócić do płaszcza. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 4 godzin.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Naoliwić ruszty.
Kurczaka wyjąć z marynaty i lekko posmarować olejem. Grill na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż lekko zwęglone i gotowane przez, 5 protokół.
Posypać pozostałą 1 łyżką sezamu, cienko pokroić i podawać.