Kurczak Szparagowy
Kurczak szparagowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka końcówek szparagów, wina chardonnay, mieszanki sosu hollandaise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak ze szparagami, Kurczak Szparagowy, oraz Kurczak Szparagowy.
Instrukcje
Umieść kurczaka w nieporowatej szklanej misce lub misce.
Wlać wino do kurczaka, a następnie posypać estragonem. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce marynować przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do pieczenia / grillowania.
Usuń kurczaka z naczynia lub miski, odrzucając pozostałą marynatę, i broil / grill przez 25 minut lub aż gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Tymczasem przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy kurczak jest ugotowany, na każdej piersi kurczaka umieść 4 szparagi na parze i posmaruj przygotowanym sosem holenderskim do smaku.