Kurczak Scarpariello
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 59 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, oliwa z oliwek, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kurczak Scarpariello, Kurczak Scarpariello, oraz Kurczak Scarpariello.
Instrukcje
Kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem oraz mąką. Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodać kurczaka i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane i chrupiące z obu stron, o 10 protokół.
Dodać czosnek i rozmaryn i gotować przez 3 protokół, aż czosnek jest lekko rumiane.
Przenieść kurczaka na talerz, pozostawiając rozmaryn i czosnek na patelni.
Dodaj Czas na patelni i gotować na dużym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Dodać sok z cytryny i masło i wirować aż do emulgowania. Powrót kurczaka i wszelkie nagromadzone soki na patelnię.
Dodać paprykę i gotować, obracając kurczaka aż pokryte w sosie, o 3 protokół.
Kurczaka i sos przełożyć na półmisek i podawać.