Kurczak Saute z potrójną glazurą jagodową

Kurczak Saute z potrójną glazurą jagodową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka soli, konfitury smucker 's ® orchard' s Northwest triple berry, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać jagody można śledzić to danie główne z Truskawkowe Chrupki Owsiane Miód jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Z patelni potrójne ciasto jagodowe, oraz Potrójne Ciasto Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sól, pieprz i Mąkę połączyć w płytkiej misce. Kurczak zalać sezonowaną mąką. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Saute kurczaka w partiach, przy użyciu dodatkowego oleju w razie potrzeby, o 4-6 minut na stronie lub aż złoty kolor i natychmiastowy odczyt termometr czyta 170 stopni F.
Kurczaka przełożyć na półmisek, luźno przykryty folią.
Połącz konfitury i chrzan na patelni, gotując na małym ogniu, aż sos zacznie bąbelkować. Powrót kurczaka na patelnię, mieszając do płaszcza kurczaka równomiernie.
Podawać na pilaw ryżowy i udekorować natką pietruszki, w razie potrzeby.