Kurczak Saute z pieczarkami i papryką
Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 26 i kosztuje 51 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka makaronu rigatoni, czosnek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażenie Papryki, Pomidorów Koktajlowych I Kiełbasy Z Kurczaka Saute, Kurczak pomarańczowy z pieczarkami i papryką, oraz Scaloppini z kurczaka z papryką i pieczarkami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub głębokiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek i czarny pieprz; dobrze wymieszać. Gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby i zieloną paprykę; wymieszać. Gotować 5 min. albo dopóki kurczak nie skończy. Wymieszać z sosem makaronowym; dusić 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać połowę mieszanki kurczaka; lekko wymieszać. Wierzch z pozostałą mieszanką kurczaka i serem.