Kurczak nerkowca z kasztanami wodnymi
Kurczak nerkowca z kasztanami wodnymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 31g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,16 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pieprzowy, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Pierś z kurczaka z boczkiem i wodnymi Kasztanami {GF, Low Fat, Low Carb, Kiełki z kasztanami wodnymi, oraz Boczek Kasztany Wodne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić skrobię kukurydzianą w bulionie z kurczaka i wymieszać z sosem sojowym, imbirem i ostrym sosem; odstawić.
Podgrzać połowę oleju w woku lub dużej patelni na dużym ogniu. Wymieszać z kurczakiem; gotować i mieszać, aż kurczak nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Kurczaka wyjąć z woka i odstawić na bok.
Do woka wlać pozostałą łyżkę oleju i wymieszać z cebulą, zieloną papryką i wodnymi kasztanami. Gotować i mieszać, aż kasztany są gorące, a cebula zmięknie, o 5 minut więcej. Wymieszać sos, aby rozłożyć skrobię kukurydzianą, a następnie wlać do woka i doprowadzić do wrzenia.
Dodać zarezerwowanego kurczaka i mieszać, aż sos zgęstnieje, a kurczak jest gorący.
Posypać orzechy nerkowca służyć.