Kurczak Kijów

Kurczak Kijów
Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 334 kalorie, 9g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Idź do sklepu i odebrać masło, ser monterey jack 1x2 cale i ¼ Cala, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hamburger Estilo Kiev (Meksykański Hamburger Kiev), Kurczak Kijów, oraz Kurczak Kijów.

Instrukcje

1
Przygotować masło ziołowe łącząc ¼ szklanki masła, pietruszka, bazylia,1 łyżeczka soli i ¼ łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić piersi kurczaka, po jednym na raz, między 2 kawałkami folii. Za pomocą młotka Funt piersi do około ¼ cala grubości. Każdy kawałek kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Ułożyć 1 pierś z kurczaka na nowym kawałku folii i na środku każdej piersi ułożyć 1/6 masy masła i 1 plasterek sera. Używając plastikowej folii, aby pomóc, złożyć końce piersi i zwinąć pierś w kłodę, całkowicie obejmując masło; zwinąć bardzo mocno. Zabezpieczyć wykałaczkami. Powtórz z każdą piersią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
4
Umieść kurczaka w lodówce na 2 godziny lub na noc.Gdy gotowy do pieczenia wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. stopić Pozostałe ¼ szklanki masła i wlać do szerokiej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Bułkę tartą i parmezan umieścić w innej szerokiej płytkiej misce, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podgrzać ½ cala oleju roślinnego w 12-calowej patelni saute na średnim ogniu. Un-owinąć piersi i usunąć wykałaczki. Następnie po jednym na raz zanurzyć każdą pierś w roztopionym maśle, a następnie zwinąć w bułce tartej. Delikatnie umieścić każdą pierś w gorącym oleju i gotować ze wszystkich stron, aż złoty kolor na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Przenieść wszystkie 6 piersi do nagrzanego piekarnika i piec, około 10 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn