Kurczak Kiev

Kurczak Kiev
Przepis kurczaka Kievs mogą być wykonane w około 1 godzinę. Ta przystawka ma 423 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. 358 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, pietruszkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Chasseur (Kurczak po myśliwsku) z kremową polentą z Gruyere i parmezanem.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie składniki masła czosnkowego w misce i dobrze doprawić. Rozgnieść widelcem, aż dobrze się połączą, uformować w dwie kiełbaski za pomocą folii spożywczej, aby ją ukształtować, a następnie szczelnie owinąć i schłodzić lub zamrozić, aż będzie naprawdę twarde. Można dokonać do 3 dni wcześniej. Gdy firma, pokroić każdy na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Połóż pierś kurczaka na desce do krojenia i użyj ostrego noża, aby zrobić głęboką kieszeń wewnątrz piersi. Najprostszym sposobem jest wciśnięcie ostrza noża w gruby koniec, kontynuowanie przechodzenia w połowie filetu. Uważaj, aby nie przeciąć całą drogę lub masło wycieknie podczas gotowania. Powtórz z pozostałymi piersiami. Wciśnij 2 dyski masła do każdej piersi kurczaka, naciśnij, aby spłaścić i ponownie uszczelnić dłońmi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Bułkę tartą i parmezan wymieszać na jednym talerzu, a jajka ułożyć na drugim. Na trzecim talerzu wymieszaj mąkę z papryką i odrobiną soli. Każdą pierś zanurzamy w mące, następnie jajku i wreszcie bułce tartej, powtarzając tak, aby każda pierś miała podwójną powłokę (dzięki temu będą wyjątkowo chrupiące i pomogą utrzymać masło w środku). Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem, lub zamrozić teraz patrz wskazówki poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
4
Aby gotować, Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć Kievs przez 2-3 min z każdej strony, aż złoty może trzeba to zrobić w partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przelać na blachę do pieczenia i gotować przez 20-25 minut, aż gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn