Kurczak i pierogi Callie Coe
Kurczak i pierogi Callie Coe to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1246 kalorii, 84g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz samodzielnie rosnącą mąkę, jajka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Callie England ' s Yum Cake, Maślane babeczki kukurydziane Callie, oraz Pudding ryżowy mamy Callie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni umieścić kurczaka, dodać wodę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić do miękkości i soki uruchomić jasne, gdy kurczak jest przekłuty widelcem, około godziny.
Usuń kurczaka, rezerwując bulion na patelni.
Niech kurczak ostygnie; usuń kości i przywróć mięso do rosołu z kurczaka.
Dodać posiekane jajka. Doprowadzić bulion do wrzenia i dodać pierogi po kolei; dobrze wymieszać przed dodaniem każdej nowej partii pierogów.
Po dodaniu ostatniej partii, przykryć i dusić do miękkości, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia; odstawić na kilka minut przed podaniem.
Wymieszaj mąkę z wystarczającą ilością wody, aby uzyskać ciasto, które można rozwałkować. Ciasto podzielić na 4 partie.
Rozwałkować każdą partię ciasta o grubości 1/2 cala na lekko posypanej mąką powierzchni; pokroić w paski.