Kurczak Faszerowany Cytryną
Need a dairy free main course? Cytrynowy faszerowany kurczak może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 27g białka, oraz 23G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Jeżyna Lemon Chess Pie w sosie miodowym Jumbleberry. Jak wygrałem konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 57%. Spróbuj Faszerowany Kurczak Cytrynowy Z Sosem Bazyliowym, Faszerowany kurczak z cytryną, kaparami i chilli, oraz Cytrynowo-Koperkowa Sałatka Z Kurczaka-Jajka Faszerowane podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wypchaj ptaka przygotowanym farszem i pocieraj skórę oliwą z oliwek.
Wyciąć 1 cytrynę na pół; przykryć otwór ptaka połową cytryny i farszem (drugą połowę zachować do dekoracji).
Wlej sok z drugiej cytryny na ptaka. Przyprawić ptaka solą, papryką, rozmarynem i szałwią.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 1 do 2 godzin.
Zdjąć pokrywę w połowie pieczenia na brązową. Baste często.