Kurczak Cordon Bleu-Supremes de Volaille Cordon Bleu

Kurczak Cordon Bleu-Supremes de Volaille Cordon Bleu
Kurczak Cordon Bleu-Supremes de Volaille Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, szynkę wiejską, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.

Instrukcje

1
Po pierwsze: kurczaka umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
2
Ułożyć piersi kurczaka obrane ze skóry na arkuszu woskowanego papieru lub folii. Przykryj je drugą kartką papieru lub owiń i za pomocą płaskiego (nie teksturowanego) drewnianego młotka lekko ubijaj, aż spłaszczą się do jednolitej cienkości mniejszej niż 1/4 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Szynkę i ser pokroić w cienkie plasterki 1/2 cala szerokości i 2 cale długości. Rozbij jajko do płytkiej miski i ubijaj, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż okruchy na drugiej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę rozłożyć na talerzu obiadowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1
Ułóż kawałki kurczaka na płaskiej powierzchni roboczej oskórowanej bokiem w dół. Lekko rozprowadzić wewnątrz każdej piersi z odrobiną musztardy (nie używaj zbyt dużo lub musztarda będzie obezwładnić inne smaki). Ułożyć 2 plastry sera i kawałek szynki (2, jeśli są bardzo cienkie) na środku każdej piersi. Wchodzisz na małej stronie piersi, a następnie złożyć każdy kończy się, jak koperty, a na końcu złożyć na dużej stronie. Upewnij się, że wypełnienie jest całkowicie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
MusztardaMusztarda
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SzynkaSzynka
2
Najpierw zawiń kurczaka w mąkę, otrząśnij nadmiar i zanurz każdą pierś w jajku, pozwalając, aby nadmiar płynął z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połóż go w okruchach.
4
Zwinąć go ostrożnie, aby się nie otworzył (okruchy nie powinny dostać się do fałd lub nie pozostaną zamknięte, gdy gotuje), poklepując okruchy ze wszystkich stron. Gdy kawałek jest powlekany, połóż go na czystym, suchym talerzu i powtarzaj, aż wszystkie kawałki będą panierowane. Odstawić na co najmniej pół godziny, aby panierka się uformowała. (Możesz zrobić je kilka godzin, a nawet dzień wcześniej do tego momentu. Przykryć i przechowywać w lodówce, ale wyjąć je co najmniej pół godziny przed gotowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Cztery: napełnij głęboki holenderski piekarnik lub frytkownicę z wystarczającą ilością oleju z orzeszków ziemnych, aby wejść w połowie boków, co najmniej 2 cale głębokości. Na średnim ogniu, doprowadzić olej do 191° (gorące, ale nie palenie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodać kurczaka i smażyć na złoty kolor, utrzymując temperaturę 365 ° F, O 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
1
Dobrze odcedzić i podawać od razu.
2
Smak
3
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn