Kurczak Cajun
Kurczak Cajun wymaga około 29 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 43g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz kiełbasę andouille, sól, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, Cajun Chicken Pot Pie, oraz Dip Z Kurczaka Cajun.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 6 protokół. Obróć i posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 6 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Przełożyć kurczaka na talerz. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi. Zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać kiełbasę i kolejne 4 składniki. Wymieszać z natryskiem do gotowania. Gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki, olejem, ostrym sosem i solą. Powrót kurczaka na patelnię i łyżka mieszanki warzyw na kurczaka. Przykryć i odstawić 3 minuty.