Kulki rumowe III

Kulki rumowe III
Przepis Rum Balls III może zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie w ok. 1 godzina i 45 minut. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 56 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wafle waniliowe, półsłodkie chipsy czekoladowe, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pokruszone wafle waniliowe, mielone pekany, kakao i chipsy czekoladowe. Wymieszać z syropem kukurydzianym i rumem; dobrze wymieszać do gęstego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Waniliowe Ciasteczka WafloweWaniliowe Ciasteczka Waflowe
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Obłożyć dłonie cukrem cukierniczym i rozwałkować ciasto na kulki nie większe niż jedna czwarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Umieścić na arkuszu cookie, folii lub papieru woskowego do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Pozostaw kulki do wyschnięcia na 1 godzinę.
5
Zwijamy cukier cukierniczy i zamykamy w szczelnych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn