Kukurydziane kółeczka i zupa z cukinii
Kukurydza koła i zupa z cukinii może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 1,44 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, kolendra, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Duszone kółeczka z cukinii z sezamowo-miętowym Pesto, Chleb Kukurydziany Pizza Koła, oraz Smażone koła słodkiej kukurydzy w indonezyjskim Kecap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni 4-do 5-ćwiartkowej wymieszaj mąkę masową z 1 szklanką bulionu, aż będzie gładka. Mieszaj na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje, następnie zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i mieszaj, aż masa będzie gęsta, 2 do 3 minut.
Rozprowadzić równomiernie, aby ciasto o grubości 3/4 cala; ostudzić.
W międzyczasie opłucz patelnię i dodaj pozostały bulion i czosnek. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Przyciąć i wyrzucić cukinię kończy.
Cukinię pokroić w kostkę 3/4 cala.
Dodaj cukinię do patelni; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Tymczasem Odrzuć łuski i jedwabie z kukurydzy.
Pokrój kukurydzę w poprzek na koła o grubości 1 cala. Również pokroić masę na kawałki 3/4 cala.
Do bulionu dodać kawałki kukurydzy i masy.
Przykryć patelnię i powrócić do wrzenia na dużym ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż kukurydza będzie gorąca, o 3 protokół.
Podawać z limonką, solą i pieprzem doprawić porcje do smaku.