Kukurydza, Pattypan Squash i Cheddar Flatbreads
Kukurydza, Pattypan Squash i Cheddar Flatbreads wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 363 kalorie, 18g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pattypan, pieprz, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Kukurydza, Squash i zielona cebula Flatbreads, oraz Overstuffed Pattypan Squash.
Instrukcje
Przygotować ciasto Flatbread; niech wzrost i kształt W 4 owale na blachach do pieczenia zgodnie z zaleceniami. Przykryć i odstawić.
Podgrzać patelnię średnio nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, squash, jalapeo i 1/4 łyżeczki soli. Gotować 3 minuty, często mieszając.
Dodaj cebulę; gotuj 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; posypać 1/4 łyżeczki soli i białego pieprzu. Wymieszać 3 łyżki kolendry. Podzielić mieszankę warzywną i ser równomiernie między 4 owale ciasta płaskiego.
Piec flatbread w 475 przez 12 minut lub aż skorupa jest rumiane.
Posypać pozostałą kolendrą.