Kukurydza na grillu
Kukurydza na grillu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie, szary musztarda Poupon dijon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kukurydza na grillu, Grillowana Sałatka Kukurydziana, oraz Grillowane babeczki kukurydziane z boczkiem i cebulką.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyciągnij łuski kukurydzy, uważając, aby pozostawić łuski przymocowane na dnie każdego ucha.
Usunąć i wyrzucić jedwab kukurydziany. Wypłucz kukurydzę.
Połączyć margarynę, musztardę, czosnek i włoskie przyprawy.
Rozprowadzić około 1 łyżki. mieszanki musztardy na każde ucho kukurydzy. Owiń łuski wokół kukurydzy.
Grill 15 do 20 min. lub do momentu, gdy kukurydza będzie miękka, często obracając się, aby zapobiec poparzeniu łusek.