Kubo ' s Vegan Artichoke Dip
Kubo 's Vegan Karczoch Dip może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 251 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serce, wegańskie majonez, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; dodać karczoch serca. Przykryć garnek i gotować karczoch do miękkości i liście ściągnąć łatwo widelcem, o 45 protokół. Uruchomić karczoch pod zimną wodą i usunąć i schłodzić wszystkie liście. Zgarnij i wyrzuć owłosioną część karczocha serca.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 10 protokół.
Mieszanka karczoch serce, mieszanka cebuli, majonez wegański, ser w stylu mozzarella wegańskie, sól, i pieprz cytrynowy w blenderze, aż prawie gładka.
Przenieść dip do miski i przechowywać w lodówce do smaków do mieszania, o 1 godzinę.
Dip podawać z liśćmi karczocha.