Kubki z boczkiem i pomidorami
Kubki z bekonem i pomidorami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 425 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, ser szwajcarski, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kubki Z Boczkiem Pomidorowym, Boczek Asiago Quiche Pomidorowe Kubki, oraz Bite Size boczek i pomidory kubki z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj mini patelnię na muffinki.
Na patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż równomiernie brązowy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek w średniej misce do miksowania; dodać posiekanego pomidora, cebulę, ser szwajcarski, majonez i bazylię.
Herbatniki rozdzielić poziomo na połówki.
Umieść każdą połowę w przygotowanej patelni mini muffin. Każdą połowę biszkoptu napełnij mieszanką boczku.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 12 protokół.