Krówki Bezglutenowe
Krówki bezglutenowe to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 14 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czekoladowy pudding instant i ciasto napełniania mix, Devil ' s food ciasto mix, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krówki Bezglutenowe, Bezglutenowe Krem Czekoladowy, oraz Bezglutenowe Krem Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać suche ciasto wymieszać i suchy budyń wymieszać.
Dodaj roztopione masło, jajko, wodę i wanilię; mieszaj do uzyskania miękkiego ciasta.
Uformuj ciasto na 1 1/4-calowe kulki; zwiń w cukrze. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 2 cali; lekko spłaszcz.
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut. Przechowywać szczelnie przykryty.