Krówka Penuche
Krówka Penuche może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 113 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, połówki orzechów pekan, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Krówka Penuche, Penuche Fudge # SundaySupper, oraz Krówka Maślana Penuche (Brown Sugar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło blacha do pieczenia. Boki ciężkiego, 2-litrowego rondla posmarować masłem.
W rondlu wymieszaj cukier biały, cukier brązowy, śmietanę, mleko i margarynę i zagotuj na średnim ogniu.
Ciepło, bez mieszania, do między 234 A 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego (110 stopni).
Mieszaj wanilią i energicznie ubijaj, aż mieszanina straci swój połysk. Szybko wymieszać pekan i rozprowadzić na przygotowanym arkuszu. Score w kwadraty, gdy ciepłe; cięcia, gdy firma.