Królik duszony w Stout
Królik duszony w Stout może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 23,61 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 327g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 2524 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, skrobię kukurydzianą, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Królik duszony w Stout, Duszony Królik, oraz Królik marynowany i duszony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek łyżką szczelinową, rezerwując tłuszcz w holenderskim piekarniku i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i paprykę. Ułóż kawałki królika mieszaniną mąki.
Podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu. Królika gotować w tłuszczu boczku około 15 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wymieszać z grzybami, cebulą, tymiankiem i liściem laurowym.
Polać królikiem i warzywami. Crumble reserved boczek na mieszaninie.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny lub aż najgrubsze kawałki królika będą miękkie.
Wyjmij królika i warzywa na ciepły talerz; utrzymuj ciepło.
Podgrzać mieszaninę do wrzenia.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszaj z grubą mieszanką. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Polać królika sosem i warzywami.
Posypać natką pietruszki.