Kruszonka Czekoladowo-Truskawkowa
Kruszonka czekoladowo-truskawkowa może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 478 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie truskawkowe, lody vanillan, betty devil ' s Food Cake mix i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowa Kruszonka, Ciasto Z Kruszonką Truskawkową, oraz Truskawkowa Kruszonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Na patelni o wymiarach 13x9 cm wlać nadzienie do ciasta i truskawki; delikatnie wymieszać.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż kruchy, o 1 do 2 protokół. Pokruszyć na mieszance owoców.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec 40 do 45 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i góry jest ustawiony. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Podawać na ciepło z lodami. Przechowywać luźno przykryte.