Kruchy deser lodowy wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 36 g tłuszczu i łącznie 631 kalorii . Za 1,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką masło, bitą polewę z kartonu, orzeszki ziemne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 31% wyniku , co nie jest wynikiem doskonałym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Fudgy Brownie Ice Cream Sandwiches , Fudgy Brownie Cookie Ice Cream Sandwich i Fudgy Brownie Batter Ice Cream .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj okruszki ciasteczek i masło, aż powstanie kruszonka. Odłożyć 1/2 szklanki do posypania. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali danie. Zamrażaj przez 30 minut.
Lody waniliowe bardzo dobrze komponują się z kremowym sherry, napojem alkoholowym i innym składnikiem. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "