Kruche Pesto
Kruche Pesto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 168. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mąkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i parmezan ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do wymieszania.
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo mieszaj mąkę łyżką (mieszanina stanie się krucha); mieszaj, aż mieszanina zostanie zmieszana i gładka (około 2 do 3 minut). Lub zamiast mieszać ciasto łyżką po dodaniu mąki, można delikatnie nacisnąć mieszankę razem z rękami i pracować, aż będzie gładka.
Uformuj kruche ciasto na 8 (7-calowych) kłód. Owinąć każdy log folią i schłodzić przez 8 godzin.
Pokroić dzienniki w plastry o grubości 1/3 cala i umieścić na lekko nasmarowanych blach do pieczenia. Wciśnij 1 cały orzech sosnowy do środka każdego kawałka ciasta.
Piec w 350 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane.
Wyjąć kruche do stojaków z drutu i ostudzić.