Kremowy sernik krabowy
Przepis na Kremowy Sernik Krabowy można przygotować w około 1 godzinę . Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii , 4 g białka i 13 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga śmietany, sosu pieprzowego, krakersów i serka śmietankowego. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 26% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak kremowe kreolskie garnki z kraba , kremowy, serowy dip krabowy i kremowy sernik amaretto .
Instrukcje
W małej misce połącz okruchy krakersów i masło. Naciśnij spód nasmarowanej 9-calowej części. tortownica.
Połóż patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
Połóż patelnię na ruszcie. Zmniejsz temperaturę do 325°.
W dużej misce ubij serek śmietankowy i 1/4 szklanki kwaśnej śmietany, aż masa będzie gładka.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż do połączenia.
Dodać cebulę, sok z cytryny, przyprawę do owoców morza, ostry sos paprykowy i pieprz; ubijaj, aż się zmiksuje. Złóż kraba.
Wylać na skorupę. Umieść patelnię z powrotem na blasze do pieczenia.
Piec przez 35-40 minut lub do momentu, aż środek prawie się zetnie. Studzimy patelnię na kratce przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż po krawędzi patelni, aby poluzować. Schłodzić 1 godzinę dłużej.
Na wierzchu rozsmaruj pozostałą śmietanę. Schłodzić przez noc.
Przed podaniem sernik należy pozostawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
W razie potrzeby posyp przyprawą do owoców morza. Resztki przechowuj w lodówce.