Kremowy Parmezan Włoski Sos Zanurzeniowy

Kremowy Parmezan Włoski Sos Zanurzeniowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać kremowy parmezan włoski sos zanurzeniowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz ocet winny, mielony pieprz, sos majonezowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Włoski Sos Ziołowy, Pieczone oliwki Cheddar z sosem Parmezanowym, oraz Chrupiący dorsz pacyficzny z sosem Parmezanowo-maślanym i brokułami.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce. Wyluzuj, jeśli chcesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z ulubionymi dipperami, takimi jak frytki, nuggetsy z kurczaka i/lub paluszki mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn