Kremowy makaron z serem
Kremowy makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, musztardy, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Kremowy Makaron Z Dwoma Serami, oraz Kremowy makaron z serem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować, stale ubijając, 2 minuty. Stopniowo ubijać w mleku, soli i suchej musztardy; gotować, ubijając stale, 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Dodaj 1 1/2 szklanki sera, mieszając, aż ser się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z makaronem, aż dobrze się połączą.
Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w 375 przez 20 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.