Kremowe Tartaletki Z Pieczarkami
Kremowe tartaletki z grzybami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 27. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz półksiężycowe bułeczki, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tartaletki Z Pieczarkami Parmezan, Tartaletki Z Borowikami, oraz Pieczarkowe Tartaletki Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować 5 min. lub do miękkości, często mieszając.
Dodać krem serowy i parmezan; gotować i mieszać 1 min. albo aż topi się twarożek.
Rozwałkuj ciasto na 2 długie prostokąty; mocno naciśnij perforacje i szwy, aby je uszczelnić.
Wytnij każdy prostokąt na 12 kwadratów.
Umieść 1 kwadrat w każdym z 24 kubków mini muffin z rogami kwadratów rozciągającymi się nad obręczami kubków. Mocno docisnąć ciasto do dołu i do góry każdej filiżanki. Łyżka około 1-1 / 2 łyżeczki. mieszanka grzybowa do każdej filiżanki.
Piec 10 do 12 min. albo aż do złotego brązu.
Posypać natką pietruszki. Schłodzić na patelni 5 min. przed podaniem.