Kremowe Ciasta Limonkowe
Kremowe ciasta limonkowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, Skórka z limonki, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasta Limonkowe Dla Dzieci, Ciasta Budyniowe Limonkowe, oraz Ciasta krabowe z imbirem i limonką.
Instrukcje
Pokryć 6 (10-uncji) kubków kremu równomiernie sprayem do gotowania.
Umieścić kubki na patelni do pieczenia.
Wymieszać razem 2/3 szklanki cukru i następne 4 składniki w dużej misce do wymieszania.
Żółtka ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zgęstnieją i bledną.
Dodać 1 1/2 szklanki mleka, ubijając do wymieszania. Wymieszać mieszaninę cukru, ubijając do wymieszania.
Białka ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania piany.
Dodać krem z kamienia nazębnego, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów.
Dodać 3 łyżki cukru i ubić na sztywno. Delikatnie złożyć do mieszaniny żółtka. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych kubków kremu, wypełniając trzy czwarte pełne. Napełnij patelnię gorącą wodą do głębokości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu ułożenia ciasta, a blaty będą złote.
Wyjmij kubki do stojaków z drutu, aby ostygły.
Podawać na ciepło lub schłodzone.
Dekorować, w razie potrzeby.