Kremowe chrupki z sosem malinowym
Kremowe chrupki z sosem malinowym mogą być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz maliny, lody vanillan, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Malinowo-Lemoniadowe "Kremowe Ptysie, Chrupki kremowe z lodami Vanillan i sosem czekoladowym, oraz Chrupki kremowe z lodami i gorącym sosem Krówkowym.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę i 1/4 szklanki masła.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż powstanie gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Kontynuuj bicie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Drop przez zaokrąglone łyżeczki 2 w. rozłożyć na posmarowane blachami do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 22-25 minut lub do złotego koloru.
Zdejmij do stojaków drucianych. Natychmiast podzielić chrupki otworzyć; zdjąć blaty i odstawić. Miękkie ciasto wyrzucić od środka. Fajne chrupki. Napełnij chrupki 2-3 / 4 filiżankami lodów; wymień blaty. Przykryć szczelnie i zamrozić.
W przypadku sosu umieścić Maliny w blenderze; przykryć i przetworzyć, aż będą gładkie. Nasiona szczepu. Wymieszaj pozostałe lody, aż się stopią. W małym rondlu rozgrzać czekoladę, mleko i pozostałe masło na małym ogniu do stopienia, stale mieszając.
Aby podać, łyżka 2 łyżki sosu malinowego na każdym talerzu deserowym; wierzch z nadzieniem kremowe chrupki.
Skropić sosem czekoladowym, posypać pistacjami.