Kremowe Batony Nadziewane Masłem Orzechowym
Kremowe masło orzechowe wypełnione bary może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 182 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, miód prażone orzeszki ziemne, cukier puder, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Owsiane Nadziewane Masłem Orzechowym, Czekoladowe Batoniki Zbożowe Nadziewane Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Z Nadzieniem Czekoladowym.
Instrukcje
Zrób ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wciśnij ciasto na dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec w temperaturze 191° przez 12 do 14 minut. Super.
Wymieszać cukier puder, masło orzechowe i mleko mikserem elektrycznym na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Rozprowadzić mieszaninę na skórce z ciastek.
W rondlu 1-quart rozgrzać kawałki czekolady i masło na małym ogniu, często mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać śmietanę do wymieszania.
Rozprowadzić równomiernie na masle orzechowym. Wierzch z posypką. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu.