Kremowa Zupa Ziemniaczana
Kremowa zupa ziemniaczana może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rosół z kurczaka, sól i pieprz, boczek z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Zupa Ziemniaczana, Kremowa Zupa Ziemniaczana, oraz Kremowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-Quart patelni, wymieszać boczek na średnim ogniu, aż lekko rumiane i chrupiące, o 10 protokół. Wyciąg z patelni łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodać cebulę do patelni kapie i mieszać często, aż kuleje, o 3 protokół.
Tymczasem ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala.
Dodać ziemniaki i bulion na patelnię. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Mąkę z mlekiem zmiksować na gładką masę.
Dodać do zupy i mieszać na dużym ogniu do wrzenia, o 3 protokół.
W miseczkach wymieszać natkę pietruszki i zupę z kadzi.
Posypać boczkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem.