Kremowa zupa z kalafiora i boczku
Kremowa zupa z kalafiora i boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 356 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pół na pół śmietanę, paski boczku, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa kalafiorowa z boczkiem i gorgonzolą, Kremowa Zupa Kalafiorowa Z Boczkiem I Serem Pleśniowym, oraz Kremowa Zupa Kalafiorowa Z Boczkiem I Gorgonzolą Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kalafior w koszu na parze; umieść w dużym rondlu ponad 1 w. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 8-10 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Umieść kalafior i 1/2 szklanki śmietany w robocie kuchennym; przykryć i proces aż puree.
Przełożyć do dużego rondla.
Wymieszać z serem, solą, gałką muszkatołową, pieprzem i pozostałą śmietaną.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby osiągnąć pożądaną konsystencję; podgrzać.
Każdą porcję posypać boczkiem.