Kremowa zupa szparagowa z pieczarkami i Gruyère Croûtes

Kremowa zupa szparagowa z pieczarkami i Gruyère Croûtes
Kremowa zupa szparagowa z pieczarkami i Gruyère Croûtes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką szparagi, ryż, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Szparagowa Z Grzybami Morelowymi I Rampami, Kremowy makaron Farfalle ze szparagami, pieczarkami i orzechami włoskimi, oraz Kremowy makaron cytrynowy ze szparagami, pieczarkami i fetą.

Instrukcje

1
W dużym garnku podgrzać 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać grzyby, 1/4 łyżeczki soli, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
SólSól
3
Grzyby wyjąć z garnka i odstawić. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego poziomu i dodać kolejne 1 1/2 łyżki oleju do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodaj wodę, bulion, ryż i pozostałe 2 łyżeczki soli do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać szparagi. Gotować, aż szparagi będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
W blenderze lub robocie kuchennym puree zupę, aż będzie całkowicie gładka. Do garnka wrzucić zupę i wymieszać pieczarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
8
Tymczasem podgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Połóż chleb na blasze do pieczenia i posmaruj obie strony chleba pozostałymi 3 łyżkami oleju. Pieczywo do brązowego, o 2 protokół. Skręć i top z Gruyre. Dusić, aż ser topi się, o 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
W razie potrzeby podgrzej zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
11
Podawać z gruyre crotes.
12
Wino zalecenie: wina z południowych Włoch, długo ignorowane przez miłośników wina, są obecnie uznawane za jedne z najciekawszych kraj ma do zaoferowania. Wino o pełnym smaku, takie jak białe Greco di Tufo, ziemista, MIODOWA Rozkosz, będzie tu wspaniałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrecoGreco
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn