Kremowa Zupa Marchewkowa
Kremowa zupa z marchwi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten przepis służy 3 i kosztuje 79 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 143 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bulion warzywny, marchew, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Zupa Marchewkowa, Kremowa Meksykańska Zupa Marchewkowa, oraz Kremowa Zupa Z Pasternaku Marchewkowego.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondelku. Marchew, cebulę i imbir pocić masłem.
Dodać ziemniaki i bulion, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie. Odcedzić płyn do osobnego pojemnika. Włożyć warzywa do blendera wraz z koperkiem i wlać wystarczającą ilość płynu, aby przykryć warzywa. W razie potrzeby Puree etapami. Wyrzucić nadmiar bulionu. Powrót puree warzywnego na patelnię.
Na patelnię wymieszać śmietanę z warzywami. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać, ale nie gotować i podawać natychmiast.