Kremowa Salsefia z chrzanem
Kremowa Salsefia z chrzanem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka salsefii, octu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Puree Z Salsefii Maślanej Z Chrzanem, Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek z sosem miodowo-miodowym, oraz Kremowa zupa Salsefy z łososiem.
Instrukcje
W dużej misce połącz 2 ćwiartki wody z octem. Salsefię obierz pod chłodną bieżącą wodą.
Pokrój korzenie na 4-calowe długości, dodając je do wody z octem podczas pracy.
Odcedzić salsefię, przenieść do średniego rondla i dodać 2 ćwiartki świeżej wody i obfite szczypta soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, 8 do 10 protokół.
Odcedzić salsefię, rezerwując 3 łyżki wody do gotowania. W robocie kuchennym połącz salsefię i zarezerwowaną wodę do gotowania ze śmietaną, masłem i chrzanem i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i białym pieprzem. Przerabiamy puree przez drobne sito i podajemy na gorąco, posypane natką pietruszki.
Dodać do przodu: puree można przechowywać w lodówce do 1 dnia.