Krem Z Zupy Kalafiorowej
Krem z zupy kalafiorowej jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Krem z zupy kalafiorowej, Krem z zupy kalafiorowej, oraz Krem z zupy kalafiorowej I.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu 3-quart na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować 5 minut, stale mieszając, aż do miękkości.
Dodać kalafior i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż kalafior jest bardzo delikatny.
Połączyć pół na pół i mąkę, mieszając trzepaczką; dodać do mieszanki kalafiora. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty, często mieszając.
Usunąć i wyrzucić tymianek. Chłodne 15 minut.
Umieść połowę mieszanki kalafiora w robocie kuchennym lub blenderze; proces aż będzie gładki.
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną kalafiora. Chochle do misek; posypać każdą serem.