Krem Z Zupy Brzoskwiniowej
Krem zupa brzoskwiniowa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka skórki z cytryny, ozdoby: i brzoskwinia, Wino, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Schłodzona zupa brzoskwiniowa Georgia z kremem malinowym, Lody Brzoskwiniowe, oraz Lody Brzoskwiniowe.
Instrukcje
Zanurz brzoskwinie, po jednym na raz, we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę. Zanurz brzoskwinie natychmiast w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i zdjąć Skórki.
Brzoskwinie kroimy na ćwiartki.
W dużym rondlu na średnim ogniu zagotować cukier i 1 szklankę wody. Zmniejszyć ogień i dodać ćwiartki brzoskwini; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Super.
Mieszanka brzoskwiń przetwarzać partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wymieszać mieszankę brzoskwiniową, śmietanę, Wino i skórkę cytrynową; schłodzić.
Dekorować, w razie potrzeby. Chill 2 godziny.
Przygotowanie: 15 min., Gotowanie: 5 min.