Krem Z Mango
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Krem z Mango może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, miód, mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Klasyczna Gruszka W Pikantnym Nektarze Z Mango Z Lodami Z Mango, Nadziewane Mango kremowe ptysie z sosem Mango-Mojito, oraz Babeczki z kolendrą Mango z nadzieniem z Chutney Mango i słodzonym mlekiem skondensowanym bita śmietana.
Instrukcje
W średnim rondlu, doprowadzić do zagotowania wody na pokrycie Mango.
Całe, nieobrane Mango włożyć do wrzącej wody i gotować na wolnym ogniu, aż skóra zacznie odpadać.
Usuń mango z wody i pozostaw do ostygnięcia, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Podczas gdy mango są na wolnym ogniu, ubij śmietanę i miód w średniej misce, aż będzie lekki i puszysty.
Usuń skórę z mango i usuń mango z ich dołów.
Umieścić owoce w blenderze i puree, aż będą gładkie. Fold Mango puree do mieszanki śmietany, aż dobrze połączone.
Mieszanina powinna być gęsta i gładka.
Wlać do misek deserowych i schłodzić 2 godziny w lodówce przed podaniem.