Krem Finnan Haddie (wędzony plamiak)

Krem Finnan Haddie (wędzony plamiak)
Kremowy Finnan Haddie (wędzony plamiak) wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 18g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Krem Finnan Haddie (Wędzony Plamiak), Finnan-Haddie Canapes, oraz Finnan Haddie ze szpinakiem i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na pół, pokroić cienko, a następnie pokroić na trzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Umieść wędzoną rybę (pokrój na pół, jeśli chcesz, aby pasowała do patelni) cebulę i liść laurowy na dużej patelni i przykryj wodą.Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez około 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby WędzoneRyby Wędzone
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z patelni, odcedzić cały płyn, usunąć skórę lub kości, wyrzucić liść laurowy i łuszczyć rybę z fork.In ta sama patelnia, roztopić masło, ubić mąkę i gotować na średnim ogniu, mieszając, aż mąka się spieni, ale nie rumiane-o 1 lub 2 protokół.Na małym ogniu stopniowo dodawaj 1 szklankę mleka, doprowadzając do wrzenia, stale ubijając, aż sos zgęstnieje.Doprawić solą, pieprzem i opcjonalnie gałką muszkatołową i pozostawić na wolnym ogniu przez dodatkowe 1-2 minuty. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj więcej mleka, 1 łyżkę na raz, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać płatków ryb i cebuli do sosu, mieszając połączyć i ciepła przez cały.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podawać z gotowanymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia13
Magazyn