Krakersy Orzechowe z Białej Czekolady

Krakersy Orzechowe z Białej Czekolady
Krakersy z białą czekoladą i orzechami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis podaje 33 porcje i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie. Mieszanka orzechów makadamia, sody oczyszczonej, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Czekoladowo-miętowe krakersy, Podwójne czekoladowe krakersy i Czekoladowo-pomarańczowe krakersy.

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło, tłuszcz i cukier na jasną i puszystą masę. Ubij jajko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, krem z kamienia nazębnego i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać. Wymieszać z czekoladą i orzechami. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę lub do czasu, aż będzie można łatwo manipulować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Zwiń w 1-calowy. kulki. Każdą kulkę zanurzamy do połowy w wodzie, a następnie w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Umieścić stroną z cukrem do góry w odległości 2 cali od siebie na nienatłuszczonych blachach do pieczenia; lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć na kratkę do ostygnięcia.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje33
Ocena Zdrowia0
Magazyn